نما کامپوزیت اصفهان
نما کامپوزیت اصفهان نوعی نمای ساختمان است که برای پوشش از ورق آلومینیوم استفاده می شود.ورق کامپوزیت در دنیای امروز به دلیل ویژگی ها و مزایایی که دارد از جمله: وزن سبک، سهولت در اجرای نما، امکان قالب گیری و اجرای انواع طرح های خاص، نسوز ، دارای طرح های متنوع، رنگ های نامحدود و قیمت مناسب ، بسیار پرطرفدار است و به همین دلیل بازسازی نمای ساختمان با ورق کامپوزیت مورد استقبال پیمانکاران و شرکت های بازسازی و تعمیر ساختمان قرار می گیرد.
نمای کامپوزیت اولین بار در آلمان اختراع شد و به دلیل کیفیت خوب و عدم محدودیت در طراحی و عملکرد بسیار مورد تحسین قرار گرفت.
با ظهور مدرنیسم در معماری، استفاده از مصالح مدرن بیش از پیش مورد توجه طراحان و مدیران ساخت و ساز قرار گرفته و استفاده از ورق های کامپوزیت آلومینیوم به یکی از مصالح اصلی مورد استفاده در نمای ساختمان تمامی شهرهای کشور تبدیل شده است.
اکنون که فهمیدیم کامپوزیت چیست، نوع مواد استفاده شده و چرا، می توانیم به وضوح تعریف کنیم که پانل کامپوزیت آلومینیومی چیست.
از یک پانل معمولاً به ضخامت 4 میلی متر، تا عرض 2 متر و در طول های کافی برای استفاده در نماهای بزرگ تشکیل شده است و از دو ورقه آلومینیومی حاوی یک هسته ترموپلاستیک با پرکننده معدنی تشکیل شده است.
اگرچه آلومینیوم به خودی خود ماده ای سخت است، لایه بیرونی آن معمولاً توسط یک فرآیند رنگ آمیزی مداوم چند لایه با رنگ های ویژه محافظت می شود که مقاومت بالایی در برابر خوردگی، پیری، چسبندگی خاک، اسپری و گرافیتی و همچنین طیف وسیعی از رنگ ها دارد. گزینه های رنگ و پایان
در نهایت پانل کامپوزیت آلومینیومی را می توان به راحتی بر روی نمای ساختمان ها، فضاهای تجاری و هر جای دیگری که تصورش را بکنید، ماشین کاری و نصب کرد.
گروه فنی مهندسی تبلیغات آذین تولید کننده انواع تابلو برجسته، تابلو led و… با بالاترین کیفیت و متریال میباشد.
انواع کامپوزیت در اصفهان
آلومینیوم کامپوزیت پانل معمولی
این پنل از ترکیب چند لایه مختلف به همراه روکش آلومینیومی به دست آمده و در برابر پوسته شدن بسیار مقاوم است.
استفاده از این نوع نما هم در شهرهای با هوای گرم و خشک و هم در هوای سرد و خشک توصیه می شود.
جزئیات فنی برای سیستم های نمای پانل کامپوزیت آلومینیومی.
پانل کامپوزیت آلومینیومی از دو طرف با صفحات آلومینیومی پوشیده شده است. محصولی است که از چسبیدن به یکدیگر با تکنیک های خاص که حاوی مواد پرکننده مخصوص پلی اتیلن است به دست می آید. بیشترین ناحیه مورد استفاده 4 میلی متر است. پانل های کامپوزیت آلومینیومی ضخیم با گزینه های رنگ و بافت متنوع در بازار موجود است. این ماده با رنگ های متالیک و استاندارد و همچنین گزینه های مختلف گرانیت و الگوهای چوبی، پر استفاده ترین ماده پانسمان است.
این تختهها آزادی نامحدودی را در کاربردهای روکش خارجی برای متخصصان فراهم میکنند.
برندهای ورق پانل کامپوزیت آلومینیومی با کیفیت با مزایایی مانند شکل دهی آسان، وزن سبک و دوام، عدم تأثیرپذیری از شرایط آب و هوایی و اشعه ماوراء بنفش متمایز می شوند. به همین دلیل ما مراقب هستیم که از محصولات برندهایی استفاده کنیم که کیفیت آنها در بخش ثبت شده است.
سیستم پوشش نمای پانل کامپوزیت آلومینیومی؛ برای استفاده در نمای بیرونی ساختمان ها توسعه یافته است. علاوه بر ابعاد استاندارد تولید با ساختار زیربنایی جایگزین، از محصولاتی با ابعاد ویژه اختیاری استفاده می شود که با یک فیلم محافظ با مقاومت بالا پوشانده شده اند. سیستم نمای پانل کامپوزیت آلومینیومی و پانل های کامپوزیت با تکنولوژی پیشرفته تولید می شوند و یک عنصر ساختمانی پرکاربرد و ترجیح داده شده در معماری مدرن هستند. گروه تبلیغاتی آذین با هدف تابلوسازی در اصفهان، ساخت و اجرای تمامی انواع پنل کامپوزیت یا نما کاپوزیت در اصفهان را با بهترین کیفیت برای شما انجام میدهد.
آلومینیوم کامپوزیت پانل نانو
پانل نانو ضد آلاینده، مقاوم در برابر آتش، قوی، دارای خاصیت خود تمیزکنی و مقاوم در برابر مواد اسیدی و قلیایی است.
این نوع نمای کامپوزیت آلومینیومی در شهرهایی با پایه کوهستانی و شهرهایی که گرد و غبار و آلاینده های زیادی در آن وجود دارد، رواج بیشتری دارد.
از آنجایی که نیاز به نظافت نمای ساختمان ها با توجه به نوع آب و هوای این شهرها مشکل بزرگی است و ویژگی عدم جذب آلودگی و گرد و غبار در این نوع پانل ها مزیت بزرگی محسوب می شود.
آلومینیوم کامپوزیت پنل رنگی
هنگام ساخت ورق کامپوزیت رنگی از رنگ های موجود در طبیعت مانند رنگ های رنگین کمان الهام گرفته می شود.
در این پنل سطح بین ورق ها با رنگ براق خاصی پوشانده شده است که احساس لطافت و رنگ را ایجاد می کند.
امروزه از پانل های آلومینیومی کامپوزیت رنگی بیشتر در شهرهای صنعتی و بزرگ و همچنین در مناطق آزاد تجاری برای زیباتر جلوه دادن شهر و جذب مشتریان بیشتر به مراکز خرید استفاده می شود.
آلومینیوم کامپوزیت پنل ضدباکتری
هسته پلی اتیلن با وزن مخصوص کم و محافظت در برابر آلودگی با رنگ آنتی باکتریال بر روی سطوح کامپوزیتی پنل آنتی باکتریال از ویژگی های آن است.
این پنل فوق العاده در شهرهای آب و هوایی شرجی که رطوبت بالایی دارند نیز بسیار کاربردی است.
پنل کامپوزیت آلومینیومی مقاوم در برابر آتش
این ورق نما از هسته پلاستیکی نسوز و دو لایه ورق آلومینیومی و هسته ای مقاوم در برابر آتش، ساخته شده به همین جهت مقاوم حریق است.
آلومینیوم کامپوزیت طرح چوب
این نوع ورق نیز مانند طرح فلز هم در دکوراسیون داخلی و هم در نمای بیرونی ساختمان استفاده می شود و قسمت رویی آنها لایه ای لمینت می باشد.
این نمای زیبای چوب مانند به دلیل طراحی الهام گرفته از طبیعت بیشتر در ویلاها مورد استفاده قرار می گیرد و مهندسان شهرهای دارای آب و هوای جنگلی از این نمای کامپوزیت برای ساخت ویلا استفاده می کنند.
پنلهای آلومینیوم کامپوزیت با پوشش خشدار
در ساخت این نوع پنل ها از دو لایه ورق آلومینیوم و یک هسته پلی اتیلن استفاده شده است. روکش آلومینیومی این نما با استفاده از روش آنودایز به صورت خشدار طراحی شده است.
این ورق ها به دلیل زیبایی استثنایی که دارند در طراحی دکوراسیون داخلی و خارجی کاربرد دارند. به علاوه این ورق ها مقاومت بالایی در برابر خوردگی و عوامل دیگر دارند.
پنل های آلومینیومی کامپوزیت طرح سنگ
برای طراحی این نوع پنل ها از سه لایه رنگ لمینت استفاده شده و طرح های مختلف سنگ ساختمانی بر روی آن ها چاپ شده و آن ها را به مدرن ترین و زیباترین ورق های آلومینیومی تبدیل کرده است.
دلایل محبوبیت نما کامپوزیت اصفهان
- سهولت دسترسی ورق های آلومینیوم در تمامی کشورهای دنیا
- هزینه پایین نصب و اجرای آن نسبت به سایر نماها
- زمان اجرای آن کوتاه
- کاربرد بالا در انواع ساختمان های، فرودگاه ها، ترمینال ها، ایستگاه های مترو، پوشش گنبد ها و ابنیه های خاص
- پوشش رنگهای خاص و شکل پذیری آسان این نوع نما
- متناسب بودن با انواع اقلیم های آب و هوایی
- قابل اجرا بودن این نما توسط تمامی افراد با تجربه و متخصص کامپوزیت
- ضد زلزه بودن این نمای فوق العاده
ورق کامپوزیت در اصفهان
ورق کامپوزیت جهت پوشش نماي بيروني و يا دکوراسيون داخلي ساختمان ها با پانل های بزرگ يا کوچک آلومینیومی در ابعاد دلخواه به ضخامت ۴ میلی متر به صورت ديواره ، پارتيشن و سقف کاذب کاربرد دارند و اصطلاحاً (Aluminum Composite Panels) – پانل های ترکیبی آلومینیوم خوانده میشود.
ورق کامپوزیت با توجه به موارد زیر کيفيت و انواع متنوعی را داراست:
- ضخامت
- نوع آلياژ آلومينيومي لايه ها
- نوع رنگ بکار رفته در پوسته بيروني
- نوع مواد بکار رفته در لايه مياني
اجزای تشکیل دهنده انواع ورق آلمینیوم کامپوزیت
ورقهای کامپوزيت آلومينيوم از لایه های زیر تشکیل شده اند.
- دو لایه ورق از جنس آلومینیوم به ضخامت ۳ تا ۵/۰ میلیمتر ( شماره 4 و 8 )
- یک لایه از مواد پلی اتیلنی به ضخامت ۳ الی ۵ میلیمتر ( شماره 6 )
- یک پوشش آستر اپوکسی رزین ( شماره 2 )
- یک لایه PVDF جهت تثبیت رنگ ( شماره 3 )
- دو لایه چسب ( شماره 5 و 7 )
- یک لایه رنگ پلی استر ( شماره 9 )
* روی سطح ورق آلمینیوم کامپوزیت با یک لایه فیلم پلاستیکی محافظت میشود که پس از اتمام کار از روی ورق ها کنده میشود. ( شماره 1 )
ویژگی های ورق کامپوزیت آلومینیوم
- یکی از مهمترین ویژگی های ورق های کامپوزیت آلومینیوم مقاومت در برابر تغییرات اقلیمی در محیط است.
- در مناطق گرمسیری و مرطوب استفاده از ورق آلومینیوم کامپوزیت بهترین ایده است.
- ورق کامپوزیت به دلیل وجود پلی اتیلن فشرده در مرکز دو لایه آلومینیوم عایق حرارتی می باشد.
- استفاده از ورق کامپوزیت باعث صرفه جویی در مصرف انرژی در ساختمان می شود.
- به لطف سطح بسیار صاف و صیقلی برای آلومینیوم، اشعه های خورشید را منعکس می کند و گرما را جذب نمی کند.
- رنگ نهایی ورق کامپوزیت بادوام ترین و پیشرفته ترین تکنولوژی رنگ در جهان است و حداقل ماندگاری آن در برابر نور خورشید 15 سال می باشد.
عوامل موثر بر کیفیت ورق کامپوزیت در اصفهان
نما کامپوزیت اصفهان یکی از جدید ترین نماهای موجود در صنعت تبلیغات می باشد که به دلیل زیبایی و مزایای منحصر به فرد طرفداران زیادی را به خود جلب کرده است. کامپوزیت یک آلیاژ سبک با دوام و مقاوم دارای تنوع رنگ و با قابلیت شکل دهی و فرم پذیری جهت ساخت نماهای مدرن می باشد.
دو عامل مهم در تعیین کیفیت و قیمت ورق کامپوزیت نقش دارند : 1-قطرفویل آلومینیوم کامپوزیت 2- نوع پوشش سطح ورق
قطر ورق کامپوزیت
قطر ورق کامپوزيت بطور کلی و استاندارد جهانی آن 4 تا 5 ميليمتر مي باشد
به اين معني که قطر ورق آلومينيوم دو طرف همراه با قطر پلاستيک وسط جمعا تشکيل 4 تا 5 ميليمتر را می دهد.
قطر ورق آلومینیوم کامپوزيت از کمتر از دو دهم شروع مي شود
در حال حاضر قطر آلومینیوم موجود در بازارشامل: 8/1 ، 2 ، 2/2 ، 3 و… می باشد و هر چه ورق آلومينيوم کامپوزيت قطورتر باشد قيمت کامپوزیت گرانتر مي باشد.
نوع رنگ ورق کامپوزیت
در حال حاظر رنگ های موجود در بازار شامل: پلی استر، PVDF و نانو می باشد
بطور خلاصه کامپوزیت ها رنگ پلی استر دارای کمترین قیمت ورق کامپوزیت و رنگ با پوشش نانو بالاترین قیمت را از نظر پوشش رنگ دارد.
ورق کامپوزیت با رنگ پلی استر ارزان تر از ورق کامپوزیت با رنگ PVDF و ورق کامپوزیت PVDF ارزانتر از ورق کامپوزیت نانو می باشد.
برای اجرای کامپوزیت در فضای باز ( تابش مستقیم آفتاب و بارش باران، رطوبت ، گرد و غبار و…) از ورق های کامپوزیت با رنگ PVDF یا رنگ نانو ( رنگ نانو جهت محیط های خاص که مواد شیمیایی و سوختنی استفاده می کنند همانند پمپ بنزین و…) استفاده می شود
از ورق های کامپوزیت با رنگ پلی استر در فضاهای داخل و دور از تابش نور آفتاب و دیگر عوامل محیطی استفاده می کنند. در صورت استفاده از این ورق ها در فضای باز و تابش نور، رنگ کامپوزیت دچار پوستگی ، رنگ پریدگی و ریزش خواهد شد.
کاربرد نمای کامپوزیت
بیشترین کاربرد نمای کامپوزیت در نماهای دارای تهویه است، نوعی سیستم پوشش در چندین لایه که به دلیل رفتار حرارتی که نما به دست می آورد، به دلیل کارایی آن در عایق ساختمان ها برجسته است.
عجیب ترین چیز در مورد نمای تهویه شده این است که اجازه ایجاد یک اثر دودکش را بین لایه های آن می دهد. این دودکش یک تهویه مداوم در نما ایجاد میکند و دمای پایداری را حفظ میکند که منجر به بهرهوری انرژی بیشتر در مقایسه با نماهای معمولیتر میشود. بنابراین، در طول تابستان، گرما تخلیه می شود و هوای در حال گردش تجدید می شود. در زمستان، گردش هوا کند می شود و گرما حفظ می شود.
نکته مهم در مورد پانل های آلومینیومی این است که این نوع پانل ها قابلیت استفاده در داخل و خارج ساختمان را دارند، بنابراین نمای کامپوزیت کاربردهای مختلفی دارد که در این متن به چند نمونه از آن اشاره می کنیم.
- نمای ساختمانهای اداری، تجاری
- دکوراسیون داخلی
- پارتیشنهای داخلی
- هتل
- نما و بدنهی ماشینآلات صنعتی
- پمپ بنزین
- بیمارستان
- تابلوهای تبلیغاتی
- دیوارهای تونل و ترمینالهای مسافربری
- سقف کاذب
این را فراموش نکنید که هر نما ضوابط خاص خودش را دارد و بهتر است که از یک طراح حرفهای و کاربلد بخواهید که نمای ساختمان شما را طراحی کند.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد نما کامپوزیت اصفهان با کارشناسان گروه فنی مهندسی تبلیغات آذین تماس حاصل فرمایید.
معایب تابلوهای کامپوزیت آلومینیومی
عیب اصلی این است که:
آنها در هنگام طوفان و بارندگی شدید، مستعد فرورفتگی هستند. برخی از تولید کنندگان تابلوهای کامپوزیت آلومینیومی، تابلوها را با رزوه های مخصوص تقویت می کنند تا از چنین آسیبی جلوگیری کنند.
درزها باید به دقت آب بندی شوند و عایق رطوبتی کافی انجام شود تا در هنگام بارندگی، آب به داخل ساختمان نفوذ نکند.
سیستم نصب نمای کامپوزیت چگونه است؟
برای تحقق نمای کامپوزیت ساختمان ابتدا باید تمامی محاسبات توسط مهندسین نقشه بردار محاسبه شده و ابعاد، شکل و موقعیت هر یک در نقشه های اجرایی درج شود.
سپس فونداسیون بر روی سازه اصلی ساختمان که معمولاً آلومینیومی است انجام می شود، زیرا آلومینیوم وزن کمتری دارد و در برابر رطوبت مقاومت بیشتری دارد، سپس طبق روش اجرا که در ابتدا توسط مهندس تعیین شده بود، پانلها را بر روی محلهای نگهداری پنلها قرار میدهند.
از جمله روش های اجرای نمای ساختمان به کمک کامپوزیت می توان به موارد زیر اشاره کرد.
- اجرای کامپوزیت به روش H و L
- نصب کامپوزیت به روش فیکس
- اجرای نمای کامپوزیت ریلی
- نصب کامپوزیت به روش فیکس هنگینگ
روکش نمای کامپوزیت پوشش دیوار بیرونی ساختمان ها با استفاده از ورق های آلومینیومی است. آلومینیوم یک ماده آسان برای اعمال تولید است زیرا شکل دادن به آن آسان است. امکان نصب آن به صورت عمودی یا افقی با پانل کامپوزیت که بسیار سبک تر از سایر مصالح نما است، وجود دارد.
پانل کامپوزیت از ورق های پلی اتیلن ساخته شده است که بین دو ورق آلومینیوم قرار گرفته است. این پانل ها که اغلب در پوشش های نما امروزی در اصفهان ترجیح داده می شوند، به دلیل نصب آسان و مقرون به صرفه بودن، سودمند هستند. پانل های کامپوزیت که سبک وزن و در عین حال بسیار بادوام هستند، نگهداری و تمیز کردن آسانی دارند. همچنین می توان پنل هایی با رنگ های خاص و اندازه های خاص تولید کرد که با رنگ های زیادی قابل ساخت هستند.
پوشش داخلی و خارجی پانل کامپوزیت آلومینیومی محافظت شده توسط یک نوار محافظ که هر دو سطح (0.5 میلی متر) سطح آلومینیوم را با مواد هسته پلاستیکی یا پرکننده مواد معدنی بالا (3 میلی متر) پوشش می دهد که ظاهر زیبایی و گزینه های رنگی فراوان در داخل و خارج را ارائه می دهد. معماری ها مادی است.
مواد کامپوزیت عایق آب بوده و از اتلاف حرارت در ساختمان ها جلوگیری می کند.
توجه به پنل کامپوزیت (ضخامت لوان، ضخامت قطعه آلومینیومی و کیفیت رنگ باید PVDF یا پلی استر باشد).
چگونه پنل کامپوزیت را نصب کنیم؟
برای نصب پانل کامپوزیت بر روی نما، توصیه می شود مجموعه ای از مونتاژها را انجام دهید.
اگر بخواهیم از آن به عنوان یک پانل آلومینیومی برای نماهای دارای تهویه استفاده کنیم، باید زیرسازی قبلی را که در آن پانل ها محکم می شود، به دیوار پایه ثابت کنیم و در نتیجه با مقررات ساختمان تطبیق دهیم.
نصب روی زیرسازی می تواند با پرچ کردن یا پیچ کردن قطعات پانل به هم یا به صورت سینی های معلق انجام شود.
هنگامی که به درستی سازماندهی شود، نصب نمای تهویه شده دشواری زیادی را شامل نمی شود، و پس از تکمیل، به ساختمان پایانی با کیفیت می بخشد، نگهداری آسان و انرژی کارآمدتر است.
چگونه پانل کامپوزیت را چسب بزنیم؟
در صورت لزوم می توانیم پانل را مستقیماً به سطح مورد نیاز خود بچسبانیم.
اگرچه اگر بخواهیم از تمام خواص متریال استفاده کنیم و قوانین نما را رعایت کنیم، توصیه نمی شود، اما گاهی اوقات از این گزینه در تابلوهای بادوام بالا، صنعت و بسیاری مصارف دیگر استفاده می شود. برای انجام این کار، پانل باید با استفاده از یک چسب الاستیک مخصوص چسبانده شود که آن را از سطح پایه جدا می کند و هر گونه تفاوت احتمالی در انبساط بین دو ماده را اصلاح می کند.
قیمت نما کامپوزیت اصفهان
ورق های کامپوزیت بسته به نوع آلیاژ آلومینیوم، ضخامت، رنگ لایه بیرونی و جنس لایه میانی قیمت های متفاوتی دارند. همچنین نحوه اجرای نمای کامپوزیت عامل بسیار موثری در قیمت نمای کامپوزیت می باشد. با توجه به این موارد نماهای کامپوزیت دارای قیمت های متغیری هستند.
عوامل موثر بر هزینه نمای کامپوزیت به شرح زیر است:
1- هزینه ورق کامپوزیت سفارشی
2- هزینه قوطی جهت زیرسازی نما
3- هزینه طراحی نمای ساختمان یا مغازه
4- هزینه های نصب ورق کامپوزیت
5- سایر هزینه های اجرای نما
نمای کامپوزیت یکی از انعطاف پذیرترین نماهای ساختمان است. به همین دلیل محدودیت های کمی در طراحی و شکل اجرا وجود دارد. نمای کامپوزیت را می توان برای انواع ساختمان ها با اهداف مختلف بدون محدودیت طراحی و اجرا کرد.
ورق های کامپوزیت بسیار سبک هستند. وزن هر متر مربع ورق کامپوزیت حدود 5 تا 8 کیلوگرم است. این نما یکی از سبک ترین نماهای ساختمانی است که بدون محدودیت در طرح ها و اشکال مختلف قابل طراحی و اجرا می باشد.
برای ورق های کامپوزیت از رنگ هایی با کیفیت های مختلف استفاده می شود. پوشش های رنگی پلی استر، PVDF، 4FEVE، نانو شاین و غیره. انواع پوشش های ورق کامپوزیت رنگی هستند.
ابعاد استاندارد هر ورق کامپوزیت 125*320 سانتی متر می باشد که تولید ورق هایی با ابعاد خارج از این ابعاد باید به صورت سفارشی ثبت شود.
برای خرید چگونه میشه اقدام کرد؟
لیست قیمت ارسال میکنید
سلام ارسال دارید ؟